课题组赴镇江参加第十一届国际多相流测试会议

2019114日至6日,第十一届国际多相流测试会议(ISMTMF2019)在江苏镇江昭和皇冠假日酒店召开。本次会议由国家自然科学基金委、中国多相流测试装委会和日本多相流协会主办,江苏大学承办。本次大会为国际从事多相流测试技术的专家、学者以及工程技术人员提供学术交流平台,促进国际多相流测试技术的研究和发展。

在此次会议中,天津大学PT&MFM实验室共八篇论文被接收录用,分别为博士生李峰的“V Dence Deep Net for Electrical Tomography”,博士生梁光辉的“Gas/oil/water Three-phase medium differentiation using ERT/UTT dual-modality Tomography”,博士生张潍的“Homotopy Algorithm for ERT Sparse Reconstruction”,博士生史雪薇的“Simulation study of Ultrasonic Time of Flight Measurement in Gas-oil-water Three-phase Flow”博士生刘皓的“A ray-based Method for Biphasic Medium Ultrasonic Tomography using Gaussian Process Regression”,博士生于晗的“Multi-frequency Ultrasound Attenuation Method for Droplet size Distribution in Oil-water Dispersed Flow”博士生刘伟玲的“Identification of Horizontal Oil-water Two-phase flow pattern using Ultrasonic Doppler and Conductance Sensor”和博士生张瀚瑞的“Flow Simulation Based on Liquid-Solid Two-phase Flow with Hydrate-Like Particles”。

. 课题组参加ISMTMF2019学术会议合影留念

上一条:课题组李峰博士获2018年多相流学术会议优秀论文“陈学俊”奖
下一条:课题组谭超、任尚杰老师参加国际微纳传感与检测技术论坛